Visagie Experts

Onze visagie experts zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken voor een optimaal resultaat van het aanbrengen van make-up!

Het kiezen van make-up is heel persoonlijk, net als het kiezen van kleding. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen; elk gezicht is immers uniek. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk om hier tijd aan te besteden. Als u zich hierin herkent, dan is een persoonlijk make-up advies interessant voor u. Wanneer onze visagiste u opmaakt, houdt zij rekening met de contouren van uw gezicht, uw huidkleur en uiteraard met uw smaak en voorkeuren.

Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor advies of één van de volgende visagie behandelingen:

  • Dag make-up (15 minuten)
  • Gelegenheidsmake-up voor een sollicitatie, feest of fotoshoot (30 minuten tot 1 uur)
  • Bruidsmake-up (in overleg)

 

Sion Styling visagie

Aveda Make-up

Wij gebruiken alleen hoogwaardige make-up producten voor een optimaal resultaat. Onze experts zijn getraind door Aveda specialisten.makeup

Make-up van Aveda bevat pigment van urukuzaad uit Brazilië, kaneel uit Madagascar , anti oxidanten van rijpe bessen – allemaal natuurlijke ingrediënten. Een reflectie van het kleurenpalet van de natuur, formules gemaakt met verzorgende plantenoliën. Verzorgend voor uw huid en goed voor de Aarde. In onze salon en webshop kunt u, naast Aveda make-up, ook kwasten en handige bewaardoosjes bestellen.

Wanneer u uw Aveda producten bij ons besteld, bent u verzekerd van een betrouwbare verzending en wordt u privacy gewaarborgd.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Aveda Make-up instructie videos