Tips


zonnen produkten voor het haar sionAveda zomer beauty tips voor mijn haar.

Ik ga op reis, en ik neem mee…

voor mijn haar

Pas je haarverzorging in de zomer aan: je haar kan zich namelijk niet zo goed zelf herstellen zoals je huid kan.

1. Spray elke ochtend Sun Care Hair Veil over je haar; dit biedt 16 uur bescherming tegen beschadiging door de zon. Na het zwemmen breng je het opnieuw aan.

2. Sun Care Hair & Body Wash reinigt zout en zelfs chloorresten uit je haar en verwijdert zo de groene gloed die kan ontstaan na zwemmen in een zwembad. Een handig ‘2 in 1’ product, dus je hebt geen extra flacon douche gel nodig.
3. Na het wassen dep of wring je je haar handdoekdroog. Met beleid!!! Nooit hard wrijven met een handdoek, of hardhandig borstelen; behandel je haar zoals je zijden blouse. Laat vervolgens het After Sun Hair Masque 5 minuten inwerken. Gebruik je een buitendouche? Ook daar kun je Aveda veilig gebruiken; het bevat geen ingrediënten die schadelijk zijn voor de natuur.

Lente/zomer kapsel 2016 Stella McCartney

stella

Bea Watson, Aveda’s Global Educator Hair Styling, creëerde “volle, krachtige paardenstaarten met gladde zijkanten” voor Stella McCartney’s debuut in Dubai.
Al dansend showden de modellen hun outfits naast hardlopers, yogi’s dansers en spinners. Ze schitterden in prachtige, ellenlange jurken in crème-, perzik-, mandarijn- en citroenkleurige tinten.

Voor dit event wilden we een easy going haarlook creëren die je gemakkelijk zowel op je werk als de sportschool kunt dragen.

PicMonkey Collage1

 

Zo maak je deze elegante paardenstaart:

Stap 1: Spray het haar in secties van de wortels tot de punten in met Aveda Thickening Tonic. Kam het door.

Stap 2: Droog het haar met een ronde borstel met mondstuk om de warme lucht direct op ieder gedeelte van het haar te blazen.

Stap 3: Creëer een zijscheiding wanneer het haar nog warm aanvoelt en zet het achter de oren vast.

Stap 4: Borstel het haar naar achteren in een lage staart of bind het bovenop het hoofd vast met een elastiekje voor een sportievere look.

 

PicMonkey Collage2Stap 5: Om het elastiekje te verbergen draai je een kleine haarlok rondom de basis van de staart en zet je het vast met een speldje. Spray het haar in met Aveda Control Force™ Firm Hold Hair Spray voor fixatie en bescherming tegen vocht.

Stap 6: Gebruik een puntkam om het haar van voor naar achter over het hoofd glad te strijken.

Stap 7: Maak met een stijltang de staart glad en stijl.

Stap 8: Spray tenslotte Aveda Control Force Firm Hold Hair Spray in je handen en breng het aan over de hele lengte van de staart.

 

 

Zou jij deze look proberen?
Contact

Neem contact met ons op

Sion Styling
ARENDSPLEIN 5 4901 KX OOSTERHOUT T.
Bekijk op kaart

Telefoon: 0162434444
Mail: info@sionstyling.nl
Web: www.sionstyling.nl