Na een bezoek aan onze salon bent u mooier en voelt u zich beter.

Ontdek onze salon aan het Arendsplein 5 in Oosterhout. We doen er alles aan om u op een relaxte manier te ontvangen zodat u lekker tot rust kan komen.

Iedere behandeling begint met een persoonlijk consult en een prijsopgave onder het genot van een kopje Aveda comforting thee of Fairtrade koffie. We luisteren aandachtig naar uw wensen en bekijken samen met u welke behandeling uw haar de meeste weldaad en verzorging zal geven.

Onze professionals kennen het kappersvak uitstekend en worden continu getraind door Aveda specialisten en zo blijven we op de hoogte van de laatste trends en technieken voor uw haar.

Haarkleuring

SION Styling Oosterhout is expert in professionele haarkleuring. Onze brede kennis en jarenlange ervaring staan garant voor vakkundig advies met uiterste zorg voor uw haar. Wij zullen dan ook alleen die wensen honoreren die de gezondheid van uw haar ten goede komen. Met de Aveda Full Spectrum haarkleuring is het mogelijk om bijna elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen.

Tip: Maak uw tijd nog effectiever door uw kleuring te combineren met een Aveda Gezichtsbehandeling.