invati dunner wordend haar

 

 

Wisten jullie dat maar liefst 46% van de vrouwen zich zorgen maakt over de eerste tekenen van veroudering zoals dunner wordend haar en haaruitval? Als antwoord ontwikkelde Aveda een revolutionaire haar verzorgingslijn genaamd Invati. Deze lijn zou haar uitval verminderen en daarnaast ook nog eens het haar versterken. Het Invati drie stappenplan is gekoppeld aan traditionele Ayurvedische wijsheden, botanische ingrediënten en de technologie van de 21 e eeuw om een 97% natuurlijke systeem te creëren om haaruitval te verminderen en het haar te versterken. Dit is een hele technische mond vol. Jullie willen natuurlijk gewoon weten wat de producten doen en belangrijker nog: werken ze?

invati producten sion

 

 

 

Laat ik beginnen jullie te vertellen dat niet alleen haar veroudert. Maar ook de hoofdhuid. Het zal geleidelijk dunner worden en door haarverlies wordt het volume vanzelfsprekend minder. Ook voelt de hoofdhuid strakker en droger aan. Voordat je gillend jou computer uit gaat zetten: dit zal niet morgenochtend opeens gebeuren. Maar geleidelijk kan je toch last krijgen van haarverlies of dunner wordend haar.

 

De Invati lijn bevat in totaal drie producten, vandaar ook het drie stappenplan. De producten bevatten allemaal het ster ingrediënten kurkuma. Dit is een zeer werkzame anti- oxidant en beschermt tegen vrije radicalen en vroegtijdige (hoofd)huidveroudering. – groen met een vleugje citrus – die mij behoorlijk blij maakt.

Stap 1 is natuurlijk de Exfloliating Shampoo. Dit is een zeer milde shampoo die dagelijks kan en mag worden gebruikt. De shampoo heeft een typische Aveda geur- groen met een vleugje citrus – die mij behoorlijk blij maakt. Deze reinigt, verwijdert dode huidcellen en vernieuwd de hoofdhuid. Volgens Sion helpt de shampoo het bevorderen van een gezonde cel vernieuwing en zal een vermindering van haaruitval met 33% optreden.

Stap 2 is de thickening conditioner. De stevige substantie ruikt redelijk gelijk aan de shampoo en dringt door in de haarschacht om deze te versterken met Argine. Dit is een Aminozuur dat afkomstig is vanaveda natuurprodukten suikerbieten en soja eiwitten. Het product bevat tevens Kukui notenolie dat zorgt voor glans.

Stap 3 is de Scalp Revitalizer. Deze spray kun je dagelijks gebruiken op nat en droog haar. Deze spray zal de hoofdhuid revitaliser en het herstellen van de haarzakjes. De spray bevat een combinatie van onder andere Vitamine E, Kurkuma en Ginseng die samen de microcirculatie versnellen en zo (samen met jouw vingers, want een klein beetje in masseren kan geen kwaad) de hoofdhuid een stimulerende massage verzorgen.

Of ik enthousiast ben? Absoluut! Ik heb deze producten zelf natuurlijk getest. Maar ik heb ze ook door iemand anders laten testen die mij regelmatig smeekte om producten die haaruitval en dunner wordend haar tegen zouden gaan. Deze dame is overigens pas 23 jaar maar heeft eigenlijk al jaren last van veelvuldig haarverlies en haar dat dunner lijkt te worden. Volgens haar is de shampoo “lekker zuinig en schuimt minimaal”. De shampoo zorgt voor schoon haar dat heerlijk ruikt.

De conditioner is voor zover mogelijk nog zuiniger in gebruik en zorgt direct voor een verkoelende werking. Ook maakt de conditioner het haar bijzonder zacht en gemakkelijk uitkambaar. De Scalp revitalizer is volgens mijn testpersoon onmisbaar en bijna verslavend. Het lijkt alsof de spray direct volume aan het haar geeft en eventuele irritaties of jeuk op de hoofdhuid verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Maar als je geen last heb van de bovenstaande ongemakken zijn de producten heerlijk en ze geven het haar een flinke invati voor dunner of kaal wordend haarvolume boost. De geur is ontzettend lekker en bij gebruik voelt vooral de spray echt verkoelend aan. Wanner ik echter naar de haren van mijn test persoon kijk zie ik naar twee maanden echt verschil. Haar haren lijken voller, ze heeft minder last van hoofdhuid irritatie en volgens eigen zeggen lijkt ook het haarverlies minder te worden. Ik denk dat we kunnen concluderen dat we kunnen spreken van een win- win situatie!

Overigens kun je bij Sion Life Style een bijbehorende behandeling boeken. Deze bestaat uit een scalp detox waarna een Botanical Therapie voor dunner haar worden gegeven met de bovenstaande Invati producten. Deze behandeling duurt dertig minuten en kost € 15,-