Sion Styling Oosterhout is trendsetter op het gebied van epileren en definitief ontharen. Sion Styling staat voor kennis, kwaliteit, huidverbetering en beleving waarbij u zich helemaal op uw gemak voelt. Service en klantgerichtheid staan voorop. De kracht is dat we continu willen verbeteren en ontwikkelen. Onze salon in Oosterhout biedt verschillende manier van ontharen. U kunt kiezen uit een tijdelijke oplossing of definitief laten ontharen.

Al onze behandelingen zijn niet schadelijk voor uw huid.

Wenkbrauwen epileren kan bij ons al vanaf € 10,-.

De kosten voor het definitief ontharen wordt gerekend per centimeter. Vraagt u hiervoor een offerte aan bij onze salon via 0162-434444 of mail naar info@sionstyling.nl.

Elektrisch epileren

Bij Sion Styling Oosterhout kunt u ook uw wenkbrauwen, gezichtshaar of bikinilijn definitief laten ontharen. Hiervoor adviseren wij de techniek van het elektrisch epileren.

Duurzaam epileren

Als lasertherapie of IPL niet mogelijk is of onvoldoende effect heeft, omdat je bijvoorbeeld te lichte haren hebt, dan is elektrisch epileren een alternatief. Deze behandeling wordt uitgevoerd door onze huidtherapeut. Met een zeer dunne naald wordt het haarzakje aangestipt en vernietigd met warmte.

Elektrisch ontharen is een langdurige en gevoelige behandeling die meerdere malen herhaald moet worden om alle haren permanent te verwijderen. Deze techniek is geschikt voor duurzaam ontharen over het geheel lichaam, voor wenkbrauwen, bovenlip, kin, rond de oren, bikinilijn, armen.

Electrisch epileren Sion Styling Oosterhout

 electrisch-epileren-oosterhout

Hot Wax

Sion Styling Oosterhout biedt ook de mogelijkheid voor het ontharen met hete wax.

De striploze Hot Wax verwijdert haartjes al vanaf 1 mm! Perfect voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

We hebben veel mogelijkheden voor ontharen, met name geschikt voor de oudere huid. Vraag in onze salon in het centrum van Oosterhout naar de mogelijkheden en we geven je professioneel advies wat het beste is voor jouw type haar en huid.

Al onze behandelingen zijn op natuurlijke basis en geschikt voor alle huidtypes. Onze specialisten hebben diploma’s behaalt in Nederland om de behandelingen te mogen uitvoeren.

hot-wax-ontharen-oosterhout

Epileren met touw

Epileren met touw houdt in dat de wenkbrauwen of gezichtshaar geëpileerd wordt volgens traditionele ontharingsmethode met draad. Geheel aangepast aan uw gezichtsvorm en uitdrukking. Goed gestylde wenkbrauwen geven expressie aan uw gezicht en maken vermoeide ogen levendig.

epileren-met-touw-oosterhout

De techniek van epileren met draad

Er zijn maar weinig mensen die deze werkwijze beheersen en hanteren. Het epileren met draad (katoen) bestaat als sinds de tijd van Cleopatra. Het is een zeer effectieve oplossing om van gezichtsbeharing af te komen. Geen wax die de huid eerst verwarmd, uitrekt en zo zijn elasticiteit verliest Maar een perfecte en een zeer goede efficiënte methode. Door epileren met draad blijven de haren niet alleen langer weg. Maar komen ze ook in steeds mindere mate terug, bovendien stimuleert het de doorbloeding van de huid.

Waarom epileren met touw?

Door de behandeling worden de haartjes dunner en zijn ze minder stug, bovendien is het epileren met touw hygiënischer. Je raakt de wenkbrauwen niet aan met je handen, omdat de haartjes met een touwtje worden bewerkt. Het is daarnaast veel sneller. Met een pincet gaat het haartje voor haartje en dat kost tijd, omdat het sneller gaat is het ook goedkoper in vergelijking met andere methoden. Je kunt je wenkbrauwen eventueel ook nog laten verven.

Doet het pijn?

Het verschilt natuurlijk per persoon. De ene persoon zal zeggen dat het geen pijn doet en de ander ervaart misschien pijn. Als je het de eerste keer laat doen zal je waarschijnlijk wel pijn voelen Maar die pijn is vergelijkbaar als je het met een pincet zou doen. Bij een volgende behandeling zal je minder pijn voelen.

Onze salon bevindt zich in het centrum van Oosterhout. U kunt uw auto het beste parkeren in parkeergarage Arendshof.

We garanderen dat u nooit ontevreden de deur uitgaat!

Reserveringen:

0162-434444

info@sionstyling.nl