bruidjes-voorbeeldenJe gaat trouwen en op deze dag wil je stralen!

Bij Sion Styling kun je terecht voor de perfecte bruidskapsels en bruidsmake-up, want op je trouwdag moet je haar en make-up perfect zitten! 

Het team van Sion Styling staat hierbij voor je klaar en om het zo ontspannend mogelijk te maken hebben we een speciale arrangementen voor je samengesteld.

Om het allemaal zo vertrouwd en makkelijk te houden is het ook mogelijk dat wij op locatie komen.

Proefsessie:

Stress relief stoelmassage

Advies gesprek met haar stylist en make-up stylist

Producten advies

Was massage met hot stone

Kuurbehandeling met hot towel

Handmassage

Proefkapsel 90 min

Proef make-up 30 min

Op de trouwdag:

Stress relief stoel massage

Was massage met hot stone

Kuurbehandeling met hot towel

Handmassage

Bruidskapsel

Bruidsmake-up

Ook voor de fotografie is een goed bruidskapsel & bruidsmake-up van belang voor een mooi resultaat.

Ga je binnenkort trouwen? Neem dan contact met ons op.

Bruidsmake-up: 4 tips van de expert

Bruidjes opgelet, want naast je bruidsjurk is ook je bruidsmake-up iets om lang op voorhand bij stil te staan. Geen inspiratie? Of heb je gewoon niets met make-up in het algemeen? Niet erg. Wij zijn expert in bruidstyling op alle vlakken: haar én make-up. Hierbij 4 gouden tips!

1. Blijf trouw aan je eigen stijlbruidjes-makeup
Iedereen heeft zo zijn eigen look, zowel wat kleding als make-up betreft. “Wijk daar niet te fel van af”, “Goede bruidsmake-up camoufleert oneffenheden en accentueert je goede punten, waardoor je er stralend zult uitzien.”

De meeste bruidjes-to-be halen hun inspiratie van Pinterest en brengen die mee naar de styliste. “Ook een foto van je bruidsjurk is niet onbelangrijk”. “Zo kunnen we je make-up en haarstyling laten ‘matchen’ met de stijl van je kleed.”

2. Houd rekening met je kleurtype
“Om het kleurenpalet voor je bruidsmake-up samen te stellen, houden we rekening met je kleurtype: lente, zomer, winter of herfst. Bij lente- en herfsttypes past een warm kleurenpalet, voor zomer- en wintertypes zijn koele kleuren dan weer ideaal.”

Door kleuren te kiezen die bij je type passen, zet je de sterke punten van je uiterlijk in de verf.

3. Rode lipstick en pikzwarte eyeliner zijn een no-govoorbeelden-bruidjes-makeup
Draag je doorgaans niet veel make-up en zweer je bij een sobere look? Dan vrees je wellicht dat bruidsmake-up je er ‘over the top’ zal doen uitzien. Niets is minder waar. Met de juiste basics creëer je een look die tegelijkertijd stijlvol en natuurlijk is.

“Een foundation, primer, poeder, concealer, oogschaduw, oogpotlood, mascara, lippenpotlood en lippenstift of lipgloss: dat zijn de basisproducten. Rode lipstick en eyeliner raad ik af: dat ziet er al gauw te heftig uit.”

4. Plan een proefsessie in
Laat niets aan het toeval over. “Om drama’s te vermijden op de dag zelf, is het beter om twee maanden op voorhand alvast een proefsessie te houden voor haarstyling en make-up. Zo weet je exact wat je mag verwachten op jouw speciale dag.”