BODY

 

Kom tot rust tijdens een van de lichaamsmassage en -behandelingen van Aveda die de balans in us lichaam helpen herstellen.

In een persoonlijk consult stelt onze Spa & Beautytherapist vervolgens met uw behandeling samen en adviseert u in de keuze uit diverse massage technieken.

massage

SHIATSU MASSAGE

Shiatsu betekentent “letterlijk”. Deze drukpuntmassage is duizenden jaren oud en wordt nog steeds in landen als China en Japan binnen ziekenhuizen gebruikt om verschillende aandoeningen te genezen. De drukpunten liggen op meridianen (energiebanen). Bij een blokkade kan energie niet doorstromen. Waardoor klachten ontstaan. Door druk te geven en deze weer los te laten zet je het lichaam weer in beweging zodat het eerder kan herstellen. Deze massage wordt meestal over de kleding heen gegeven.

compostion oil

Ontspanningsmassage ( of de wellness – massage )

Massage met hoofdzakelijk als doel: kalmeren en ontspannen. Het hele lichaam inclusief het hoofd wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en stofwisseling verbeterd. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe.

aveda sion spa

Stoelmassage

Massage die in zittende positie op een ergonomische massagestoel plaatsvindt, waarbij de masseur zich richt op de rug, nek en het hoofd. Stoelmassage wordt ter behandeling van blokkades in nek en rug ingezet, bij stress en slechte werkhouding, en terverbetering van de doorbloeding, ontspanning, werksfeer prestaties. Ook voor het behandelen en voorkomen van werk gerelateerde aandoeningen als RSI wordt stoelmassge ingezet.